Schakelstede 74

3431HE, Nieuwegein

Woningomschrijving

Ruim en licht 3-kamer appartement gelegen op de 4e etage in “De Stadswachter” midden in het Stadskwartier in hartje Nieuwegein.

Dit appartement heeft een ruime, lichte woonkamer met grote raampartijen en riant balkon bereikbaar via openslaande deuren. Een open keuken met vaatwasser, combi-oven, elektrische kookplaat en koel-/vriescombinatie. Een comfortabele badkamer met een ligbad en separate douche. De woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem.

Het complex:
De hoofdingang van de woningen ligt aan Schakelstede. Hier bevindt zich de algemene toegangsdeur naar het centrale trappenhuis en zijn de brievenbussen. In de woning is een videofoon aanwezig en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Er is een berging in de kelder naast de parkeergarage.

De tramhalte van tramlijn Utrecht Nieuwegein/IJsselstein ligt om de hoek. Onder de Stadswachter bevindt zich een grote parkeergarage (vergunningen via ParkeerService Nieuwegein).

WKO
De woningen zijn aangesloten op een systeem dat gebruik maakt van duurzame warmteopwekking. Er zijn geen radiatoren in de woning, verwarming komt via de vloer en is per vertrek in te stellen.

Bijzonderheden:
- Exclusief € 30,80 servicekosten per maand;
- Woningdeling is niet toegestaan;
- Niet geschikt voor studenten;
- Geen borgstelling;
- Inkomenseis, minimaal € 46.395,- bruto SV Loon per jaar;
- Beschikbaar per begin/medio maart 2022;
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar;

Voorwaarden inkomen Middenhuurwoning:
Voor een middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minstens € 46.395,- zijn en maximaal €58.764 (alleenstaand) of €69.458 (meerpersoonshuishouden), indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure.

Verhuurd€ 1.031,-

Woning op de kaart