Koldijksterraklaan 67

3544PK, Utrecht

Woningomschrijving

Per direct beschikbaar, licht en ruim 3-kamer appartement gelegen op de 6e verdieping met privé parkeerplaats in een afgesloten parkeerkelder.

Het appartement heeft twee slaapkamers, een ruime living met goede lichtinval door de vele raampartijen en zonnige loggia op het Westen (7,5 m²). Open keuken met een moderne keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Badkamer met douche en separaat toilet. Ruime inpandige berging met ruimte voor wasmachine/droger.

Er is in het complex een gezamenlijke afgesloten fietsenberging.

Het complex ligt in Langerak in de wijk Leidsche Rijn met een goede OV voorziening op loopafstand (rechtstreekse buslijn naar station Terwijde en Utrecht CS). Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief € 33,40 servicekosten per maand
- Woningdeling is niet toegestaan;
- Niet geschikt voor studenten;
- Inkomenseis, minimaal € 46.395,- bruto per jaar;
- Per direct beschikbaar;
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar.

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 46.395 en maximaal €58.764 (alleenstaand) of €69.458 (meerpersoonshuishouden) zijn, indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren. Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Als je niet voldoet aan één of meerdere van deze voorwaarden is het niet zinvol om te reageren.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

Verhuurd€ 1.031,-

Woning op de kaart