Begijnehof 28

3512AZ, Utrecht

Woningomschrijving

Wonen in een Monumentaal pand middenin in het centrum van Utrecht?

Deze woning bieden wij aan met HuurVoorrang, doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing .

Per direct beschikbaar hebben wij dit 3-kamerappartement op de begane grond (met tussenverdieping) in het Monumentale pand aan de Breedstraat met eigen terras grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin.
De woning heeft een lichte woonkamer met de originele monumentale ramen. Een open keuken (zonder inbouwapparatuur), toilet en een inpandige berging. Op de tussenverdieping met vide bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer met douche. In de kelder van het pand bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging, bij het appartement behoort tevens een in deze kelder gelegen privé berging.

Een unieke ligging in een prachtig pand met elke zaterdagochtend van 08:00u tot 13:00u de welbekende ‘’Utrechtse Lapjesmarkt’’ pal voor de deur (de raampartij van de woonkamer ligt aan de Breedstraat).

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief € 29,60 servicekosten per maand;
- Woningdeling is niet toegestaan;
- Niet geschikt voor studenten;
- No expats;
- Geen borgstelling;
- Inkomenseis, minimaal € 46.395,- bruto SV Loon per jaar;
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar;

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 46.395 en maximaal €58.764 (alleenstaand) of €69.458 (meerpersoonshuishouden) zijn, indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren. Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

Verhuurd€ 1.031,-

Woning op de kaart