Schakelstede 48

3431HE, Nieuwegein

Woningomschrijving

Modern 3-kamer appartement op de 2e verdieping gelegen in het gebouw “De Stadswachter” midden in het Stadskwartier in hartje Nieuwegein.

Deze woning wordt aangeboden met HuurVoorrang, doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing.

Een ruim en licht appartement met twee slaapkamers, een open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, kookplaat en koel-/vriescombinatie), ruime woonkamer met grote raampartij met toegang tot het riante balkon. Verder bevindt zich in de woning een comfortabele badkamer met ligbad en separate douche, een separaat toilet en een was-/bergruimte met de MV-installatie. Naast een balkon aan de woonkamerzijde heeft dit appartement tevens een groot terras aan de voorzijde.

De Stadswachter ligt aan de ene kant tegen het nieuwe marktplein aan, waar winkels en gezellige restaurantjes het plein levendig maken. Aan de andere kant staan het stadhuis, de bibliotheek en het theater- en kunstcentrum De Kom.

De tramhalte van tramlijn Utrecht Nieuwegein/IJsselstein ligt om de hoek. Onder de Stadswachter bevindt zich een grote parkeergarage (vergunningen via ParkeerService Nieuwegein).

Het complex:
De hoofdingang van de woningen ligt aan Schakelstede. Hier bevindt zich de algemene toegangsdeur naar het centrale trappenhuis en zijn de brievenbussen. Vanuit het centrale trappenhuis zijn alle appartementen bereikbaar met de lift of trap. In de woningen is een intercom installatie aanwezig met een beeld- spreek- en luisterverbinding met de hoofdingang aan de Schakelstede. Alle woningen hebben een eigen berging in de kelder naast de parkeergarage.

Alle appartementen in De Stadswachter voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Om het Stadskwartier en het gebouw de Stadswachter een nette en verzorgde uitstraling te geven, zijn schotelantennes aan de woning of gevel niet toegestaan.

WKO
De woningen zijn aangesloten op een systeem dat gebruik maakt van duurzame warmteopwekking. Hiermee kunt u uw woning verwarmen als het koud is, en zelfs koelen in de zomer. Er zijn geen radiatoren in de woning, verwarming komt via de vloer per vertrek in te stellen.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief € 30,80 servicekosten per maand;
- Woningdeling is niet toegestaan;
- Niet geschikt voor studenten;
- Geen borgstelling toegestaan;
- Inkomenseis, minimaal € 46.395 bruto per jaar;
- Per direct beschikbaar;
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar;

Voorwaarden inkomen Middenhuurwoning:
Voor een middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minstens €46.395 zijn en maximaal €58.764 (alleenstaand) of €69.458 (tweeverdieners), indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

Verhuurd€ 1.031,-

Woning op de kaart