Qii huurpaspoort

Heb jij een woning op het oog? Maak dan een Qii huurpaspoort aan. Die heb je nodig om te reageren op onze middenhuurwoningen. Qii is een dienst waarmee we kijken of je aan de eisen van de woning voldoet. In een beveiligde online omgeving die AVG-proof is, worden je persoonsgegevens verzameld. Die gegevens komen van de Belastingdienst, Mijn Overheid en het UWV. De Qii app is te vinden in de App Store en de Play Store.

Het aanmaken van je Qii is gratis, eenvoudig en snel! Binnen tien minuten verzamel je alle benodigde gegevens. Dit is veiliger en makkelijker dan wanneer je de documenten zelf moet verzamelen bij de verschillende organisaties. Wij, de verhuurder, ontvangen toegang tot het beveiligde Qii platform, waar we alleen de relevante gegevens kunnen inzien.

Hoe maak je een Qii huurpaspoort aan?

Heb je nog geen Qii huurpaspoort? Je maakt er zo een aan! Zoek eerst bij het aanbod naar een woning die jij zou willen huren en check of je voldoet aan de inkomenseis. Als je vervolgens reageert op de woning, dan kom je vanzelf bij Qii terecht. Hier maak je binnen tien minuten een paspoort aan. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de Qii Help & Service.

Wijziging in je inkomen?

In je Qii staan twee soorten inkomens. Het inkomen opgehaald bij het UWV en het inkomen opgehaald bij de Belastingdienst. Ben je in loondienst? Dan kan je het inkomen dat is opgehaald bij het UWV zelf wijzigen door in te loggen via de email “Qii compleet ”of “Qii geüpdatet” en te klikken op “Zelf inkomen opgeven”. Vul je bruto jaarinkomen in en upload een werkgeversverklaring en een recente loonstrook. Wij kunnen dan je nieuwe inkomen en je documenten inzien.

Ben je ondernemer of ZZP'er?

Zoek eerst bij het aanbod naar een woning die jij zou willen huren en maak jouw Qii huurpaspoort aan. Stuur dan een mail aan middenhuur@mitros.nl zodat wij je kunnen uitnodigen onderstaande documenten te uploaden in jouw Qii huurpaspoort.

  • Inschrijving KvK
  • Aangifte of aanslag Inkomsten-/vennootschapsbelasting
  • Door boekhouder opgestelde prognose lopende jaar


Werkgeversverklaring
Een template van de werkgeversverklaring vind je hier:

Qii Help & Service
Heb je vragen over het inkomen in je Qii? Neem dan contact op met: