Reageren met Qii huurpaspoort

Je reageert op onze middenhuurwoningen met Qii. Qii is een dienst, waarmee je in een beveiligde online omgeving, avg-proof, je persoonsgegevens verzamelt. De gegevens die worden opgehaald komen van de Belastingdienst, Mijn Overheid en het UWV. Naar aanleiding van de geverifieerde gegevens in jouw Qii, kijken wij of je aan de eisen van de middenhuurwoning voldoet.

Het aanmaken van je Qii is gratis, eenvoudig en snel! Binnen tien minuten verzamel je alle benodigde gegevens. Dit is veiliger en makkelijker dan wanneer je de documenten zelf moet verzamelen bij de verschillende organisaties. Wij, de verhuurder, ontvangen toegang tot het beveiligde Qii platform, waar we alleen de relevante gegevens kunnen inzien.

Wat als je inkomen is gewijzigd?

Door in te loggen in je Qii kan je aangeven dat je inkomen uit loondienst recent gewijzigd is. Log in via de e-mail; 'Qii compleet' en klik op de knop 'Mijn SV-loon is anders'. Alleen door het uploaden van een werkgeversverklaring en recente loonstrook, kan Qii je inkomen opnieuw berekenen.

Je kan de template van de werkgeversverklaring hier vinden: Werkgeversverklaring

Mocht je vragen hebben over het inkomen in je Qii, neem dan contact op met:

Qii Help & Service